Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g667g200kcal30.7g13.3g2g10.7g
Broilerifilee, marinoimaton667g714kcal154.2g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)375g101kcal4.9g18g0.8g6.4g
Kananmuna kuoreton 250g357kcal31.3g0.8g25.6g0g
Maito, Kevyt1001g460kcal32g48g15g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa334g1001kcal76.7g0g76.7g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g125g325kcal33.8g0g21.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6840g6318kcal727.2g160.2g302.8g34.2g
Valittu annoskoko3420g3159kcal363.6g80.1g151.4g17.1g
Annoskoko puolitettuna1710g1580kcal181.8g40.1g75.7g8.6g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.3g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165555