Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g800g240kcal36.8g16g2.4g12.8g
Broilerifilee, marinoimaton800g856kcal184.8g0g12g0g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Kananmuna kuoreton 300g428kcal37.5g0.9g30.7g0g
Maito, Kevyt1200g552kcal38.4g57.6g18g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa400g1200kcal92g0g92g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g150g390kcal40.5g0g25.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8200g7575kcal871.8g192.2g363g41g
Valittu annoskoko4100g3787kcal435.9g96.1g181.5g20.5g
Annoskoko puolitettuna2050g1894kcal218g48.1g90.8g10.3g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.3g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165555