Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g134g40kcal6.1g2.7g0.4g2.1g
Broilerifilee, marinoimaton134g143kcal30.8g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.3g0.2g5.1g0g
Maito, Kevyt200g92kcal6.4g9.6g3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa67g200kcal15.3g0g15.3g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g25g65kcal6.8g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1368g1264kcal145.4g32.2g60.6g6.8g
Valittu annoskoko684g632kcal72.7g16.1g30.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna342g316kcal36.4g8.1g15.2g1.7g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.4g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165555