Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha534g886kcal101.4g0g53.4g0g
Punajuuri 134g51kcal1.3g9.2g0.3g3.3g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g100g260kcal27g0g17g0g
Cashewpähkinä 67g383kcal13.3g12.5g30.9g2.3g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g334g400kcal11.3g12g33.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g4317kcal308.6g67.4g310g11.2g
Valittu annoskoko1188g2159kcal154.3g33.7g155g5.6g
Annoskoko puolitettuna594g1079kcal77.2g16.9g77.5g2.8g
Arvot/100g100g182kcal13g2.8g13g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165853