Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha667g1108kcal126.8g0g66.7g0g
Punajuuri 167g64kcal1.7g11.5g0.3g4.2g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g125g325kcal33.8g0g21.3g0g
Cashewpähkinä 83g479kcal16.7g15.7g38.7g2.9g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g417g501kcal14.2g15g41.7g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 25g221kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2970g5397kcal386.4g84.4g387.4g14.2g
Valittu annoskoko1485g2698kcal193.2g42.2g193.7g7.1g
Annoskoko puolitettuna743g1349kcal96.6g21.1g96.9g3.6g
Arvot/100g100g182kcal13g2.8g13g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165853