Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Punajuuri 200g77kcal2g13.8g0.4g5g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g150g390kcal40.5g0g25.5g0g
Cashewpähkinä 100g574kcal20g18.8g46.4g3.5g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g500g600kcal17g18g50g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 30g265kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3560g6469kcal463g101.2g464.6g17g
Valittu annoskoko1780g3234kcal231.5g50.6g232.3g8.5g
Annoskoko puolitettuna890g1617kcal115.8g25.3g116.2g4.3g
Arvot/100g100g182kcal13g2.8g13.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165853