Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha801g1330kcal152.2g0g80.1g0g
Punajuuri 200g77kcal2g13.8g0.4g5g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g150g390kcal40.5g0g25.5g0g
Cashewpähkinä 100g575kcal20g18.8g46.4g3.5g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g501g601kcal17g18g50.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 30g266kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3564g6476kcal463.4g101.2g465g17g
Valittu annoskoko1782g3238kcal231.7g50.6g232.5g8.5g
Annoskoko puolitettuna891g1619kcal115.9g25.3g116.3g4.3g
Arvot/100g100g182kcal13g2.8g13g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165853