Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha934g1551kcal177.5g0g93.4g0g
Punajuuri 234g90kcal2.3g16.1g0.5g5.8g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g175g456kcal47.3g0g29.8g0g
Cashewpähkinä 117g671kcal23.4g22g54.1g4.1g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g584g701kcal19.9g21g58.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 35g310kcal0g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4158g7555kcal540.8g118.2g542.4g19.8g
Valittu annoskoko2079g3778kcal270.4g59.1g271.2g9.9g
Annoskoko puolitettuna1040g1889kcal135.2g29.6g135.6g5g
Arvot/100g100g182kcal13g2.8g13g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165853