Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1068g1773kcal202.9g0g106.8g0g
Punajuuri 267g103kcal2.7g18.4g0.5g6.7g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g200g521kcal54.1g0g34g0g
Cashewpähkinä 134g767kcal26.7g25.1g61.9g4.7g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g667g801kcal22.7g24g66.7g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 40g354kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4752g8635kcal618.2g135g619.8g22.8g
Valittu annoskoko2376g4317kcal309.1g67.5g309.9g11.4g
Annoskoko puolitettuna1188g2159kcal154.6g33.8g155g5.7g
Arvot/100g100g182kcal13g2.8g13g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165853