Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1201g1994kcal228.3g0g120.1g0g
Punajuuri 300g115kcal3g20.7g0.6g7.5g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g225g586kcal60.8g0g38.3g0g
Cashewpähkinä 150g862kcal30g28.2g69.6g5.3g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g751g901kcal25.5g27g75.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 45g398kcal0g0g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5346g9714kcal695.2g151.8g697.6g25.6g
Valittu annoskoko2673g4857kcal347.6g75.9g348.8g12.8g
Annoskoko puolitettuna1337g2429kcal173.8g38g174.4g6.4g
Arvot/100g100g182kcal13g2.8g13g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165853