Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1335g2216kcal253.6g0g133.5g0g
Punajuuri 334g128kcal3.3g23g0.7g8.3g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g250g651kcal67.6g0g42.5g0g
Cashewpähkinä 167g958kcal33.4g31.4g77.3g5.8g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g834g1001kcal28.4g30g83.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 50g443kcal0g0g50.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5940g10793kcal772.6g168.8g775g28.2g
Valittu annoskoko2970g5397kcal386.3g84.4g387.5g14.1g
Annoskoko puolitettuna1485g2698kcal193.2g42.2g193.8g7.1g
Arvot/100g100g182kcal13g2.8g13g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165853