Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Punajuuri 50g19kcal0.5g3.5g0.1g1.3g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g38g98kcal10.1g0g6.4g0g
Cashewpähkinä 25g144kcal5g4.7g11.6g0.9g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g125g150kcal4.3g4.5g12.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana890g1617kcal115.8g25.4g116.2g4.4g
Valittu annoskoko445g809kcal57.9g12.7g58.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna223g404kcal29g6.4g29.1g1.1g
Arvot/100g100g182kcal13g2.9g13.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165853