Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss376g278kcal4.5g67.6g1.1g0g
Karjalanpaisti atria 700g350g561kcal66.6g0g32.2g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)195g59kcal2g7.8g0.8g0.4g
Kevytkerma100g120kcal3.2g4.5g10g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%100g85kcal1.4g4.4g7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g20g49kcal2.2g1g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2358g2323kcal160.8g174.2g110.4g2g
Valittu annoskoko1179g1162kcal80.4g87.1g55.2g1g
Annoskoko puolitettuna589g581kcal40.2g43.6g27.6g0.5g
Arvot/100g100g99kcal6.8g7.4g4.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165920