Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss626g463kcal7.5g112.6g1.9g0g
Karjalanpaisti atria 700g584g935kcal111g0g53.7g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)325g98kcal3.3g13g1.3g0.7g
Kevytkerma167g200kcal5.3g7.5g16.7g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%167g142kcal2.3g7.3g11.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g33g82kcal3.7g1.7g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3930g3872kcal267.8g290.2g184.2g3.6g
Valittu annoskoko1965g1936kcal133.9g145.1g92.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna983g968kcal67g72.6g46.1g0.9g
Arvot/100g100g99kcal6.8g7.4g4.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165920