Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss750g555kcal9g135g2.2g0g
Karjalanpaisti atria 700g700g1120kcal133g0g64.4g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)390g117kcal3.9g15.6g1.6g0.8g
Kevytkerma200g240kcal6.4g9g20g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%200g170kcal2.8g8.8g14g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g40g98kcal4.4g2g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4710g4640kcal321g348g220.6g4.2g
Valittu annoskoko2355g2320kcal160.5g174g110.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna1178g1160kcal80.3g87g55.2g1.1g
Arvot/100g100g99kcal6.8g7.4g4.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165920