Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss751g556kcal9g135.2g2.3g0g
Karjalanpaisti atria 700g701g1121kcal133.2g0g64.5g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)391g117kcal3.9g15.6g1.6g0.8g
Kevytkerma200g240kcal6.4g9g20g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%200g170kcal2.8g8.8g14g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g40g98kcal4.4g2g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4716g4646kcal321.4g348.4g221.2g4.2g
Valittu annoskoko2358g2323kcal160.7g174.2g110.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna1179g1162kcal80.4g87.1g55.3g1.1g
Arvot/100g100g99kcal6.8g7.4g4.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165920