Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss876g648kcal10.5g157.7g2.6g0g
Karjalanpaisti atria 700g818g1308kcal155.4g0g75.2g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)456g137kcal4.6g18.2g1.8g0.9g
Kevytkerma234g280kcal7.5g10.5g23.4g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%234g199kcal3.3g10.3g16.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g47g115kcal5.1g2.3g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5502g5421kcal375g406.4g257.8g4.8g
Valittu annoskoko2751g2711kcal187.5g203.2g128.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna1376g1355kcal93.8g101.6g64.5g1.2g
Arvot/100g100g99kcal6.8g7.4g4.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165920