Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss1001g741kcal12g180.2g3g0g
Karjalanpaisti atria 700g935g1495kcal177.6g0g86g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)521g156kcal5.2g20.8g2.1g1g
Kevytkerma267g320kcal8.5g12g26.7g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%267g227kcal3.7g11.7g18.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g53g131kcal5.9g2.7g10.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6288g6195kcal428.4g464.4g294.8g5.4g
Valittu annoskoko3144g3098kcal214.2g232.2g147.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna1572g1549kcal107.1g116.1g73.7g1.4g
Arvot/100g100g99kcal6.8g7.4g4.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165920