Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss1126g834kcal13.5g202.8g3.4g0g
Karjalanpaisti atria 700g1051g1682kcal199.8g0g96.7g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)586g176kcal5.9g23.4g2.3g1.2g
Kevytkerma300g361kcal9.6g13.5g30g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%300g255kcal4.2g13.2g21g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g60g147kcal6.6g3g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7074g6970kcal482.2g522.6g331.2g6.2g
Valittu annoskoko3537g3485kcal241.1g261.3g165.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna1769g1742kcal120.6g130.7g82.8g1.6g
Arvot/100g100g99kcal6.8g7.4g4.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165920