Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss125g93kcal1.5g22.5g0.4g0g
Karjalanpaisti atria 700g117g187kcal22.2g0g10.7g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)65g20kcal0.7g2.6g0.3g0.1g
Kevytkerma33g40kcal1.1g1.5g3.3g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%33g28kcal0.5g1.5g2.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g6.7g16kcal0.7g0.3g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana786g775kcal53.8g58g36.6g0.6g
Valittu annoskoko393g387kcal26.9g29g18.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna197g194kcal13.5g14.5g9.2g0.2g
Arvot/100g100g99kcal6.8g7.4g4.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165920