Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss1252g926kcal15g225.3g3.8g0g
Karjalanpaisti atria 700g1168g1869kcal221.9g0g107.5g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)651g195kcal6.5g26g2.6g1.3g
Kevytkerma334g401kcal10.7g15g33.4g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%334g284kcal4.7g14.7g23.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g67g164kcal7.3g3.3g13.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7860g7744kcal535.4g580.6g368.8g6.8g
Valittu annoskoko3930g3872kcal267.7g290.3g184.4g3.4g
Annoskoko puolitettuna1965g1936kcal133.9g145.2g92.2g1.7g
Arvot/100g100g99kcal6.8g7.4g4.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165920