Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss250g185kcal3g45.1g0.8g0g
Karjalanpaisti atria 700g234g374kcal44.4g0g21.5g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)130g39kcal1.3g5.2g0.5g0.3g
Kevytkerma67g80kcal2.1g3g6.7g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%67g57kcal0.9g2.9g4.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g13g33kcal1.5g0.7g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1572g1549kcal107g116.2g74g1.4g
Valittu annoskoko786g774kcal53.5g58.1g37g0.7g
Annoskoko puolitettuna393g387kcal26.8g29.1g18.5g0.4g
Arvot/100g100g99kcal6.8g7.4g4.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165920