Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss3000g2220kcal36g540g9g0g
Karjalanpaisti atria 700g2800g4480kcal532g0g257.6g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)1560g468kcal15.6g62.4g6.2g3.1g
Kevytkerma800g960kcal25.6g36g80g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%800g680kcal11.2g35.2g56g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g160g392kcal17.6g8g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18840g18562kcal1283.8g1392g882.8g16.4g
Valittu annoskoko9420g9281kcal641.9g696g441.4g8.2g
Annoskoko puolitettuna4710g4641kcal321g348g220.7g4.1g
Arvot/100g100g99kcal6.8g7.4g4.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165920