Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha399g663kcal75.9g0g39.9g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl299g90kcal13.8g5.7g0.9g4.8g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)120g323kcal35.9g0g20.4g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g250g374kcal4g8.7g37.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2136g2901kcal259.2g28.8g197.2g9.6g
Valittu annoskoko1068g1450kcal129.6g14.4g98.6g4.8g
Annoskoko puolitettuna534g725kcal64.8g7.2g49.3g2.4g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.3g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667