Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha466g773kcal88.5g0g46.6g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl349g105kcal16.1g6.6g1g5.6g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)140g377kcal41.9g0g23.8g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g291g437kcal4.7g10.2g43.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2492g3384kcal302.4g33.6g230.2g11.2g
Valittu annoskoko1246g1692kcal151.2g16.8g115.1g5.6g
Annoskoko puolitettuna623g846kcal75.6g8.4g57.6g2.8g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.3g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667