Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha532g884kcal101.1g0g53.2g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl399g120kcal18.4g7.6g1.2g6.4g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)160g431kcal47.9g0g27.1g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g333g499kcal5.3g11.6g49.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2848g3868kcal345.4g38.4g262.8g12.8g
Valittu annoskoko1424g1934kcal172.7g19.2g131.4g6.4g
Annoskoko puolitettuna712g967kcal86.4g9.6g65.7g3.2g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.3g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667