Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha599g994kcal113.8g0g59.9g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl449g135kcal20.7g8.5g1.3g7.2g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)180g485kcal53.9g0g30.5g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g374g561kcal6g13.1g56.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3204g4351kcal388.8g43.2g295.6g14.4g
Valittu annoskoko1602g2175kcal194.4g21.6g147.8g7.2g
Annoskoko puolitettuna801g1088kcal97.2g10.8g73.9g3.6g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.3g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667