Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha67g111kcal12.6g0g6.7g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl50g15kcal2.3g0.9g0.1g0.8g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)20g54kcal6g0g3.4g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g42g62kcal0.7g1.5g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana356g484kcal43.2g4.8g32.8g1.6g
Valittu annoskoko178g242kcal21.6g2.4g16.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna89g121kcal10.8g1.2g8.2g0.4g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.3g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667