Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl600g180kcal27.6g11.4g1.8g9.6g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)240g648kcal72g0g40.8g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g500g750kcal8g17.5g75g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4280g5812kcal519.2g57.8g395.2g19.2g
Valittu annoskoko2140g2906kcal259.6g28.9g197.6g9.6g
Annoskoko puolitettuna1070g1453kcal129.8g14.5g98.8g4.8g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.4g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667