Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha133g221kcal25.3g0g13.3g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl100g30kcal4.6g1.9g0.3g1.6g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)40g108kcal12g0g6.8g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g83g125kcal1.3g2.9g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana712g967kcal86.4g9.6g65.8g3.2g
Valittu annoskoko356g483kcal43.2g4.8g32.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna178g242kcal21.6g2.4g16.5g0.8g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.3g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667