Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g331kcal37.9g0g20g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl150g45kcal6.9g2.8g0.4g2.4g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)60g162kcal18g0g10.2g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g125g187kcal2g4.4g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1068g1450kcal129.6g14.4g98.6g4.8g
Valittu annoskoko534g725kcal64.8g7.2g49.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna267g363kcal32.4g3.6g24.7g1.2g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.3g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667