Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha266g442kcal50.6g0g26.6g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl200g60kcal9.2g3.8g0.6g3.2g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)80g216kcal24g0g13.6g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g166g250kcal2.7g5.8g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1424g1934kcal173g19.2g131.6g6.4g
Valittu annoskoko712g967kcal86.5g9.6g65.8g3.2g
Annoskoko puolitettuna356g483kcal43.3g4.8g32.9g1.6g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.3g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667