Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha333g552kcal63.2g0g33.3g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl250g75kcal11.5g4.7g0.7g4g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)100g270kcal29.9g0g17g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g208g312kcal3.3g7.3g31.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1780g2417kcal215.8g24g164.4g8g
Valittu annoskoko890g1209kcal107.9g12g82.2g4g
Annoskoko puolitettuna445g604kcal54g6g41.1g2g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.3g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667