Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%600g1019kcal119.9g0g59.9g0g
Ranskankerma Valio150g420kcal3.7g5.2g42g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Flora ruokakerma 15 % 250g125g187kcal2g4.4g18.7g0g
Pekoni Pirkka140g406kcal19.6g1.4g36.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2328g4144kcal294.2g36.4g314.6g5g
Valittu annoskoko1164g2072kcal147.1g18.2g157.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna582g1036kcal73.6g9.1g78.7g1.3g
Arvot/100g100g178kcal12.6g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161