Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%699g1189kcal139.9g0g69.9g0g
Ranskankerma Valio175g490kcal4.4g6.1g49g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Flora ruokakerma 15 % 250g146g219kcal2.3g5.1g21.9g0g
Pekoni Pirkka163g473kcal22.8g1.6g42.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2716g4835kcal343.4g42.4g367g6g
Valittu annoskoko1358g2418kcal171.7g21.2g183.5g3g
Annoskoko puolitettuna679g1209kcal85.9g10.6g91.8g1.5g
Arvot/100g100g178kcal12.6g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161