Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%799g1359kcal159.9g0g79.9g0g
Ranskankerma Valio200g560kcal5g7g56g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Flora ruokakerma 15 % 250g167g250kcal2.7g5.8g25g0g
Pekoni Pirkka187g541kcal26.1g1.9g48.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3104g5526kcal392.6g48.6g419.6g6.8g
Valittu annoskoko1552g2763kcal196.3g24.3g209.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna776g1382kcal98.2g12.2g104.9g1.7g
Arvot/100g100g178kcal12.6g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161