Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%999g1699kcal199.8g0g99.9g0g
Ranskankerma Valio250g699kcal6.2g8.7g69.9g0g
Sipuli (kuorittu)250g67kcal3.2g12g0.5g4.2g
Flora ruokakerma 15 % 250g208g312kcal3.3g7.3g31.2g0g
Pekoni Pirkka233g676kcal32.6g2.3g60.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3880g6907kcal490.2g60.6g524.2g8.4g
Valittu annoskoko1940g3454kcal245.1g30.3g262.1g4.2g
Annoskoko puolitettuna970g1727kcal122.6g15.2g131.1g2.1g
Arvot/100g100g178kcal12.6g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161