Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1200g2040kcal240g0g120g0g
Ranskankerma Valio300g840kcal7.5g10.5g84g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Flora ruokakerma 15 % 250g250g375kcal4g8.7g37.5g0g
Pekoni Pirkka280g812kcal39.2g2.8g72.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4660g8296kcal589.2g72.8g629.8g10.2g
Valittu annoskoko2330g4148kcal294.6g36.4g314.9g5.1g
Annoskoko puolitettuna1165g2074kcal147.3g18.2g157.5g2.6g
Arvot/100g100g178kcal12.6g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161