Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%200g340kcal40g0g20g0g
Ranskankerma Valio50g140kcal1.2g1.7g14g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Flora ruokakerma 15 % 250g42g62kcal0.7g1.5g6.2g0g
Pekoni Pirkka47g135kcal6.5g0.5g12.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana776g1381kcal98g12.2g104.8g1.6g
Valittu annoskoko388g691kcal49g6.1g52.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna194g345kcal24.5g3.1g26.2g0.4g
Arvot/100g100g178kcal12.6g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161