Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%300g510kcal60g0g30g0g
Ranskankerma Valio75g210kcal1.9g2.6g21g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Flora ruokakerma 15 % 250g63g94kcal1g2.2g9.4g0g
Pekoni Pirkka70g203kcal9.8g0.7g18.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1165g2074kcal147.4g18.2g157.6g2.6g
Valittu annoskoko583g1037kcal73.7g9.1g78.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna291g519kcal36.9g4.6g39.4g0.7g
Arvot/100g100g178kcal12.7g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161