Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 27g145kcal0.1g0.1g16.3g0g
Sokeri 26g107kcal0g26.4g0g0g
Kananmuna kuoreton26g38kcal3.2g0g2.6g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 11g37kcal0g8.9g0g0.2g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g7.8g48kcal1.7g1g4.3g0.6g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g779kcal10g80.2g46.4g1.6g
Valittu annoskoko102g390kcal5g40.1g23.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna51g195kcal2.5g20.1g11.6g0.4g
Arvot/100g100g380kcal4.9g39.2g22.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563