Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 33g173kcal0.1g0.2g19.6g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.7g0g0g
Kananmuna kuoreton32g45kcal3.8g0g3.2g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 13g44kcal0g10.7g0g0.2g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g9g58kcal2g1.1g5.2g0.7g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g935kcal11.8g96.4g56g1.8g
Valittu annoskoko123g468kcal5.9g48.2g28g0.9g
Annoskoko puolitettuna62g234kcal3g24.1g14g0.5g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.2g22.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563