Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 350g1858kcal1.1g1.8g210g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Kananmuna kuoreton340g486kcal40.8g0g34g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 140g469kcal0.1g114.2g0.1g2g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g100g620kcal21.5g12.3g55.3g7.2g
Sokeri 48g195kcal0g48g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2636g10015kcal127g1032g598.8g18.4g
Valittu annoskoko1318g5008kcal63.5g516g299.4g9.2g
Annoskoko puolitettuna659g2504kcal31.8g258g149.7g4.6g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.2g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563