Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 38g202kcal0.1g0.2g22.9g0g
Sokeri 37g150kcal0g37g0g0g
Kananmuna kuoreton37g53kcal4.4g0g3.7g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 15g51kcal0g12.4g0g0.2g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g11g68kcal2.3g1.3g6g0.8g
Sokeri 5.2g21kcal0g5.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana287g1090kcal13.6g112.2g65.2g2g
Valittu annoskoko143g545kcal6.8g56.1g32.6g1g
Annoskoko puolitettuna72g273kcal3.4g28.1g16.3g0.5g
Arvot/100g100g380kcal4.7g39.1g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563