Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 44g231kcal0.1g0.2g26.1g0g
Sokeri 42g172kcal0g42.3g0g0g
Kananmuna kuoreton42g61kcal5.1g0g4.2g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 17g58kcal0g14.2g0g0.2g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g12g77kcal2.7g1.5g6.9g0.9g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana328g1246kcal15.8g128.4g74.4g2.2g
Valittu annoskoko164g623kcal7.9g64.2g37.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna82g312kcal4g32.1g18.6g0.6g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.1g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563