Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 49g260kcal0.1g0.2g29.4g0g
Sokeri 48g193kcal0g47.5g0g0g
Kananmuna kuoreton48g68kcal5.7g0g4.8g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 20g66kcal0g16g0g0.3g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g14g87kcal3g1.7g7.7g1g
Sokeri 6.7g27kcal0g6.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana369g1402kcal17.6g144.2g83.8g2.6g
Valittu annoskoko185g701kcal8.8g72.1g41.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna92g351kcal4.4g36.1g21g0.7g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.1g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563