Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 5.4g29kcal0g0g3.3g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Kananmuna kuoreton5.3g7.6kcal0.6g0g0.5g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.2g7.3kcal0g1.8g0g0g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g1.6g10kcal0.3g0.2g0.9g0.1g
Sokeri 0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g156kcal1.8g16g9.4g0.2g
Valittu annoskoko21g78kcal0.9g8g4.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g39kcal0.5g4g2.4g0.1g
Arvot/100g100g380kcal4.4g39g22.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563