Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 54g289kcal0.2g0.3g32.7g0g
Sokeri 53g215kcal0g52.8g0g0g
Kananmuna kuoreton53g76kcal6.3g0g5.3g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 22g73kcal0g17.8g0g0.3g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g16g96kcal3.3g1.9g8.6g1.1g
Sokeri 7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana410g1558kcal19.6g160.6g93.2g2.8g
Valittu annoskoko205g779kcal9.8g80.3g46.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna103g389kcal4.9g40.2g23.3g0.7g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.2g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563