Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 65g347kcal0.2g0.3g39.2g0g
Sokeri 64g258kcal0g63.4g0g0g
Kananmuna kuoreton64g91kcal7.6g0g6.3g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 26g88kcal0g21.3g0g0.4g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g19g116kcal4g2.3g10.3g1.3g
Sokeri 9g36kcal0g9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana492g1869kcal23.6g192.6g111.6g3.4g
Valittu annoskoko246g935kcal11.8g96.3g55.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna123g467kcal5.9g48.2g27.9g0.9g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.1g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563