Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 700g3715kcal2.1g3.5g420g0g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Kananmuna kuoreton680g972kcal81.6g0g68g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 280g938kcal0.2g228.5g0.1g3.9g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g200g1240kcal43g24.6g110.6g14.4g
Sokeri 96g390kcal0g95.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5272g20030kcal253.8g2063.6g1197.4g36.6g
Valittu annoskoko2636g10015kcal126.9g1031.8g598.7g18.3g
Annoskoko puolitettuna1318g5008kcal63.5g515.9g299.4g9.2g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.1g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563